KKBD SKS 4C

Kredit untuk BLOGGER dari BLOGWALKER

Go down

Kredit untuk BLOGGER dari BLOGWALKER

Post by firdaus on Wed Aug 05, 2009 11:53 pm



OK, secara teorinya blogwalking ni adalah satu aktiviti berjalan-jalan / merayau ke blog orang lain.

Antara kebaikannya:-

-menambah ilmu pengetahuan am.
-mengenali blogger seluruh dunia.
-menjana pendapatan bagi sesetengah blogger.
-sambil berjalan, kita dapat mempromosikan blog or forum kita.


TETAPI, ada keburukan..

-CETAK ROMPAK bahan dari blog org lain.

Kepada sapa2 yang suka copy dan paste bahan2 yang ada dalam blog orang lain, kalau boleh bagi lah kredit sikit kepada tuan punya blog tue. Bukannya kena bayar pon.

So, kepada blogger yang tersinggah kat sini.. bawah ni ada list blogger yg dpt kredit dari Pidoih_da_chronicle khasnya dan dari forum SKS4C amnya.

[SANTAI][INFO] - aku-sempoi.blogspot.com
Software download - direct download from owner, public rapidshare search engine.
Video download - Public rapidshare search engine.
ARTIS-beautifulnara.com


Part aku dah lepas.. kalau bahan tu bukan dari blogger tu sendiri, tu urusan dia dgn owner asal.

Enjoy!!

_________________

H.A.W.X. (High Altitude Warfare eXperimental Squadron)
Catch me online - craXzone
avatar
firdaus
MODERATEUR
MODERATEUR

Posts : 1721
Join date : 2009-06-15
Age : 31
Location : Somewhere near..

Back to top Go down

Re: Kredit untuk BLOGGER dari BLOGWALKER

Post by siddiq on Thu Aug 06, 2009 3:24 am

ooo...
slama ni hg tibai yg depa ni pnya laa...
kihkihkih...
avatar
siddiq
COMMANDER
COMMANDER

Posts : 2167
Join date : 2009-06-15
Age : 29
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Kredit untuk BLOGGER dari BLOGWALKER

Post by honey_za on Tue Aug 25, 2009 11:07 pm

credit untuk akdmakdm.wordpress.com sebab
pic yg menginsafkan..
avatar
honey_za
NEWBIE UPGRADE
NEWBIE UPGRADE

Posts : 41
Join date : 2009-08-25

Back to top Go down

Re: Kredit untuk BLOGGER dari BLOGWALKER

Post by siddiq on Sun Aug 30, 2009 2:35 am

bhsa indonesia...
kurg phm...
kihkihkih....
avatar
siddiq
COMMANDER
COMMANDER

Posts : 2167
Join date : 2009-06-15
Age : 29
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Kredit untuk BLOGGER dari BLOGWALKER

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum